Art Of Yoga erbjuder Kundaliniyoga i Farsta Centrum hösten 2018

Det är kombinationen av att stärka nervsystemet och stimulera körtelsystemet som gör att Kundaliniyoga är en effektiv teknik för hälsa, livskraft, närvaro, koncentrationsförmåga och stresshantering. Kundaliniyoga består av kroppsställningar, rörelsemönster, andningstekniker, avslappning och meditation.

Välkommen till en plats där du kan stanna upp och bara vara, hämta kraft och inspiration. Detta är en möjlighet för dig som är sugen på att i liten eller stor utsträckning bjuda in yogan i ditt liv. Hit är du välkommen precis som du är.

Kontakta Shamsi på 0709-296580 eller shamsi.moseli@gmail.com

Vi träffas hos EDIS BALANS i Farsta Måndagar klockan 18:00-19:30:

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.